Frakt leveres med Bring og et frakttillegg

Microlots

Microlots - Mikropartier

Bondens gull – Limited edition.

Mikrolott (veldig små mengder) betyr at det er en meget begrenset tilgang på denne kaffen og at volumet/produksjonen er lite på hver eneste farm som det produseres. Så ordet Limited Edition er også en meget god beskrivelse på et «Micro opplag».

Enhver farm kan produsere mikrolotter, men ikke alle gjør dette. Det er meget krevende for bonden, både i tid og masse ekstra arbeide som hele tiden må gjøres for å «pleie» den igjennom hele prosessen. Det som også avgjør om kaffe-bonden satser på dette arbeidet, er om de har kjøpere til produktet. Det er kostbart for bonden å produsere, og kostbart for oss som kjøpere som igjen skal selge dette ut til dere som forbrukere.

Vi velger å kjøpe våre mikro-partier fordi dette er en flott og meget høy kvalitetskaffe som vi alle kan nyte. Men, det viktigste er at disse få sekker som bonden produserer på denne måten, skaffer dem en høyst nødvendig ekstra inntekt. Dette er også hva vi kaller en etisk korrekt handel. Ingen mellomledd som skal ha ekstra betalt.

Vi vil alltid forsøke å strekke oss langt for å få til direkte handel med kaffe-bøndene.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.