Om oss

Om Takelund Kaffebrenneri

Takelund Kaffebrenneri har til sammen 22 års erfaring innen kaffeindustrien.

Med vårt eget brenneri skal vi bestrebe oss på å lage kvalitetskaffe til en fornuftig pris. Vi har som mål å lage god, fersk og kortreist kaffe til kvalitetsbevisste ganer.

Takelund Kaffebrenneri ble etablert av Morten Takelund. Vi er kaffeentusiaster som er engasjert i håndverket bak kaffen og har årelang fartstid innen kaffens verden.

Hos oss kan du kjøpe topp kvalitetskaffe som brygges i vårt eget bryggeri. Vi selger til både privatkunder og bedrifter. Vi tilbyr også dugnadskaffe, slik at ditt lag eller forening kan tjene penger til f.eks. treningsleir eller nytt utstyr.

Takelund Kaffebrenneri vil også kunne tilby eventer, hvor du og dine venner, kollegaer eller lignende kan få en helt unik smaksopplevelse og en tur inn til kaffens verden.

Takelund Kaffebrenneri har åpnet en egen kaffebar med eget brenneri i Sarpsborg sentrum. Vi har alle rettigheter. Du kan også kontakte oss for catering og leie av lokale til ditt private arrangement eller event.

Du finner oss i St. Marie gate 76, 1706 Sarpsborg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle