Frakt leveres med Bring og et frakttillegg

Kaffe er håndverk
Takelund Kaffebrenneri er ditt lokale kaffebrenneri i Sarpsborg!
Månedens kaffe
Her vil vi vise månedens kaffe
Eventer
Få en unik kaffeopplevelse hos Takelund Kaffebrenneri!

Takelund Kaffebrenneri

Samlet har vi 22 års erfaring innen kaffeindustrien. Med vårt eget brenneri skal vi bestrebe oss på å lage kvalitetskaffe til fornuftig pris. Vi har som mål å lage god, fersk og kortreist kaffe til kvalitetsbevisste ganer.

Månedens kaffe

Her vil månedens kaffe og litt mer informasjon om månedens kaffe vil vises.

Om oss

Takelund Kaffebrenneri er et lokalt kaffebrenneri med fokus på kvalitetskaffe til en fornuftig pris. Vi holder til på Ise i Sarpsborg, og yter kun den beste service for våre kunder. Vi tilbyr kaffe til både privatkunder og bedriftskunder, samtidig har vi vår egen dugnadskaffe som kan selges av lag og foreninger.

Våre kaffeposer kan få et personlig preg med egne valg av bilder og tekst som settes på kaffeposene. Det er en flott gave til familie, venner eller gave til f.eks. bryllupsgjester. Personlige kaffeposer er også tilgjengelig for bedrifter, lag og foreninger. Kanskje bedriften deres skal gi en ekstra oppmerksomhet til de ansatte?

Takelund Kaffebrenneri ønsker også å gi din forening eller idrettslag mulighet til å tjene penger til aktiviteter som treningsleirer, cuper, innkjøp av utstyr og materiell, og lignende. Det er mulighet for egen logo på fremsiden av kaffeposene.